Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek az új ipod...

Mi a véleményetek az új ipod nano 5G-ról?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem előző generációs nano-m van, de a Media marktban láttam az újat. Élénkebb színe van, és nagyon fényesen csillog, nem olyan matt, mint a korábbiak. Ugyanolyan vékony maradt, és ezért a kamerája elég hülye helyre, alulra került (belelóg az ember ujja fényképezés közben), de csak azért, mert a kijelző miatt nem tudták volna a vékonyságot megtartva behelyezni.
2009. nov. 21. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
a kamerája olyan gagyi, hogy csak videofelvételt tud készíteni, képet nem
2009. dec. 3. 23:12
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:D
2009. dec. 8. 11:55
 4/5 anonim válasza:

Én is jövő hónapban tervezem egy ilyen vásárlását.

Az, hogy gagyi a kamerája... Ez nem fényképező gép, az, hogy kapott egy plusz kamerát (olyan amilyen) az csak plussz jó a dologban. Egyébként ipod-hoz képest, egyáltalán nem gagyi kamera, sőt sok telefon kameráját is kenterbe veri szvsz. Mivel konkrétan video kamera, ezért képet nem tud készíteni, viszont a videóra nagyon ki van élezve. Tele van választható effectekkel, olyanokkal is, amikett más kamerás kütyükbe nem igazán láthatsz.

És az fm rádió sem elhanyagolható tényező...

Bár még most kicsit borsos az ára, azért szerintem mindenképp érdemes venni annak, aki ki is használja.

2010. febr. 15. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a választ: )

még csak 14 vagyok de mindennap hallgatok zenét és van is keresetem szóval beszerzek egyet mindenféleképpen;)

2010. febr. 16. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!