Milyen jó laptop márkák vannak?
Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék venni. Nem azért mert hordoznám (nem hordoznám!) hanem mert egy rendes gép túl drága lenne... Tehát nem kell feltétlenül könnyűnnek, kicsinek lennie!!
KÖSZÖNÖM
2009. nov. 21. 22:06
2/11 anonim válasza:
Egy rendes gép kb a felébe kerül mint egy ugyanolyan tudású laptop. Szoval sztem benézted.
3/11 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. nov. 21. 22:11
4/11 anonim válasza:
Dell, Toshiba ezek a legjobbak.
Asus, Acer is jók.
A Fujitsu Siemens-ről csak rosszat hallottam.
5/11 anonim válasza:
ASUS a legjobb,majd lenovo,dell,hp,de Fujitsu Simens-t nem szabad!!!5ismerősömnek volt az...mindegyik ráfázott: a billentyűzet vagy a videokártya vagy az érintőpad romlott el
7/11 anonim válasza:
Asztali gépet mindig is érdemesebb volt venni, de ha már laptop, akkor szerintem asus. Nekem is az van, 1 éve vettem használtan, most 3 éves, és semmi baja, minden nagyon jó rajta. Amúgy a toshiba, hp és dell gépekis jók, a dell-ek akksija nagyon sokáig bírja. Fujitsu-t sose!!!!!!!
8/11 anonim válasza:
Toshiba a legjobb:)
Nekem ez van:)
9/11 anonim válasza:
Fujitsu van a családba lassan 3 éve és semmi baja :)
Szerinte mind1 milyet veszel a lényeg hogy legyen rá 2 év garancia. Az a biztos! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek kösziiii!!!
2009. nov. 22. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!