Xbox 360 slim 4gb-os konzolnál merevlemezben van a 4gb-ot vagy belső belső memoria ként?
Figyelt kérdés
Már megrendeltem életem első 360-om ami sima slim 4gb,de azt nem tudom hogy a 4gb belső memoria vagy merevlemez?Köszi a választ előre is!!!2013. dec. 1. 20:07
1/6 anonim válasza:
Szerintem valami kavar van nálad a fogalmakkal. Mit nevezel "belső memoria" alatt te mit definiálsz?
2/6 anonim válasza:
Na ezt kva szépen megfogalmaztam így estére...
3/6 anonim válasza:
Ahha utána néztem, a 4GB-s flash memória és nem cserélhető, de lehet hozzá külön vásárolni merev lemezt.
4/6 anonim válasza:
van benne hely ahova simán be lehet rakni gyári MS HDD-t. A 4GB amúgy flash tároló a mentéseknek.
5/6 A kérdező kommentje:
3. 4, válaszolónak köszönöm a választ este van +telefonrol irtam +fáradt vagyok úgyhogy lehet értelmetlen de 2 ember meg értete.Talán ti ketten is valahol faluban vagy kis városban laktok hogy meg értetetek?Ooo.Az első kető pedig Bp.-i talán.Na jó hagyuk az a lényeg hogy megtudtam amit akartam. :) ;)
2013. dec. 1. 20:42
6/6 anonim válasza:
merevlemezben
Bár van olyan játék ami 4gb-nál is több, tehát jó esetben 1-2 játékot fel tudsz rá telepíteni.
Azt ajánlom vegyél merevlemezt mert kopni fog az olvasófej, lassabb lesz a betöltés, és hangoaabb is lesz az Xbox.
De te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!