Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Uj notebooknál furcsa zörgö...

Uj notebooknál furcsa zörgö hang mennyire normális?

Figyelt kérdés
Kaptam egy uj Asus notebookot de már elsö bekapcsolásra azt vettem észre hogy amikor hüt fél percenként nagyon hangos lesz a ventilátor majd kis idö mulva ujra normális és hogy egy furcsa kattogo zörgö hang is hallhato sokszor a ventilátor mellett számomra elég zavaroan hangos. Ez normális vagy ha visszaviszem csinálnak vele valamit?

2013. dec. 1. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy normális a kattogó zörgő hangok egy vadonat új notebooknál. Manapság építenek bele egy kis belső égésű motort, és ez a kattogó hang alapja. Ezt azért csinálták, mert az eredetileg teljesen némára tervezett notebookok nem kellettek senkinek, mert túlságosan kulturáltan működtek, és gondolták tesznek bele egy kis életet is, hogy olyan hangja legyen, mintha eltört volna benne valami, vagy csak simán gyári hibásnak tűnjön. Ez olyan mint a koptatott farmer.
2013. dec. 1. 09:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Erre a kérdésemre hogy miért nem zörgött a régi tipusu gépem és az uj miért zörög azt válaszolta valaki hogy mert akkora nagy ezeknek az uj gépeknek a teljesitménye hogy csak ilyen hangos hütéssel volt megoldhato...
2013. dec. 1. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
nem normális, az első csak trollkodik
2013. dec. 1. 09:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem én, értelmes fiu lehet
2013. dec. 1. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:

#2: a 'valaki' nem volt normális akkor, mert notebookok hőtermelése nem nagyon változott az utóbbi évek folyamán. Egy jól megtervezett hűtéssel felszerelt notebookban a leghangosabb alkatrész a merevlemez (persze amíg nem terheled agyon, de webböngészés közben pl néma)...

Zörgés semmiképp nem normális, hűtő behangosodása sem lenne az, de amit láttam Asus notebook, az mind hülye volt ezen a téren - úgy látszik, ez márkafüggő.

2013. dec. 1. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!