Ipad air-nak van retina kijelzője?

Figyelt kérdés
:)
2013. nov. 30. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Van.

[link]

...azért azt megkérdem, tudod mi az a retina kijelző, mit jelent? vagy csak hallottad a kifejezést?

2013. nov. 30. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak hallott róla, mint az emberek 90%-a (vagy még több). Ha tudná mi az a retina kijelző, akkor utána is tudna nézni, hogy az van-e benne.

2013. nov. 30. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez tuti kamu kérdés ! Hát ha tudja mi az ipad air akkor a retinát is tudja ! Vagy fogyatékos a kérdező ;)
2013. dec. 2. 07:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem függ össze a kettő.

2013. dec. 2. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát de! Csak megnézem hogy miket tud! Akko retinárol is tudna!
2013. dec. 2. 21:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Oké, hogyha mondjuk felnéz az apple.hu-ra vagy apple.com-ra, akkor mindenhol írják, hogy retina kijelző, de a vásárlók többsége ezt nem teszi meg.

A legtöbb ember csak hallja, hogy van új iPad, és megakarja venni. Nem ért hozzá, nem jár utána, hogy mit tud, csak tudja, hogy van új, és ezt a vásárlók kb 90%-a így csinálja.

2013. dec. 3. 14:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja hát igen! Azé én utánna járok és azért gondoltam így.
2013. dec. 3. 18:16
 8/9 A kérdező kommentje:
tudom mi az a retina kijelző -_- csak tudni akartam h biztos van-e neki .... ennek az oldalnak nem az a lényege h feltegyünk kérdéseket?! mit bunkoskodtok már...
2013. dec. 4. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem még semmi, vagy legalábbis csak minimális bunkóskodás volt ebben, az meg alap az interneten, el kell tudni viselni.

Az meg szép is lett volna, ha a 3 évvel ezelőtti iPad-be lett volna "retina" (de utálom ezt a szót) kijelzőt, és a többibe meg nem. Azért akármennyire is elfelejtett újítani az Apple, visszafelé még nem fejlődik.

2013. dec. 4. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!