Normális ez a notebooknál?
Ha töltőről használom, a monitor sokkal világosabb, mintha aksiról menne. Ez normális? Más is tapasztalt már ilyet?
Lehet a fényerősséget állítani valahol (HP laptop és Vista van rajta)?!
Előre is köszi a válaszokat!
Ha jól értelmezem,akkor azt mondod,hogy ha be van dugva az áramba,akkor sokkal világossabb,mintha akkumulátorról menne. Nekem is laptopom van és ugyan ez a helyzet. De sztem ez azért van,hogy kevesebb enegriát használjon el az akkumulátor. Így pedig tovább tud működni a gép.
L/17
Ez teljesen normális. Minden laptopnál így van szerintem.
Nekem emachines van vistával, és lehet rajta állítani a fényerőt. Van egy "Fn" nevű gomb. megnyomom azt, és még azt ahol egy "nap" szerű valami van ... bár nem hiszem hogy ez így lenne a többi laptopon is
Persze, hogy normális. Ezzel azt éred el, hogy a magas fényerő ne merítse annyira az akkut, amikor töltő nélkül használod. Így tovább írja feltöltés nélkül a notebbok. Nyugodj meg nincs a gépednek semmi baja.
Igen lehet rajta állítani. Fn-gomb és megnyomod azt a napocska ikont, amelyiknél egy felfele nyíl van a jobb sarkában (F8 billentyűn keresd). Mindkettőt egyszerre kell megnyomni. Bár nem tudom milyen HP-d van. Lehet hogy nem egészen ott találod, ahol mondtam, ez típustól függ.
21/L
Nekem acer van és lehet állítani a fényerősséget. Én pl. pont úgy állítottam be hogy akksival használva kicsit sötétebb legyen hogy tovább írja az akksi de vissza lehet azt is világosítani.
Vista stimmel.
vezérlőpult, hardver és hang, energiagazdálkodási beállítások - itt tudom én állítani a fényerőt
A fényerőt én az "Fn" billentyűvel és a jobb vagy bal nyillal szoktam változtatni . jobbal világosabb lesz.
Nekem mindig amikor bekapcsolom sötét és úgy kell világosítani. nekem szerintem valami beállítási hiba lehet, lehet nálad is. szóval az okot nem tudom csak a megoldást.
remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!