Hol és mennyiért érdemes Lap-topot venni? Ami azért már valamire jó is.
Netezni, letöltögetni, és most felgfőképp szakdogát szeretnék rajta írni.
Milyen márkájút érdemes néznem? V ez mindegy?
Előre is köszi
Media markt,esetleg electro world....nekem packard bell van,es netezni,filmet nezni,msnezni neha jatszani hasznalom es meg vagyok vele elegedve.
130 e forint volt.
Teszkóban egy Fujitsu Siemens-set.
Strapabíró kis gépek, és tök olcsóak. Netezni nem kell egy DELL, vagy egy MAC. Nem használsz olyan programot ami 1 vagy 2 giga ramm-nál többet eszik. Felesleges kiadni 200.000 ftot ha ugyan azt megkapod 80.000 és garanciálisan. Mérlegelj.
A Fujitsu Siemens strapabírásáról annyit, hogy 2 hetente hordtuk vissza, mert alaplapi problémái voltak, mindig más. Végül meguntuk és eladtuk ötöd áron.
Ez csak az én személyes tapasztalatom.
www.notebook.hu.Ott kértem tanácsot,mert én inkább játékra akartam.Van partnerük fehérváron és oda bementem,rendeltem.COD 4-re kellett 1024-en viszi is simán.Cod 6-ot is viszi ugyanezen a felbontáson.Bár a Vistát lecseréltem.Acer szerintem elég jó!Nekem ez van csak már nem kapható! [link]
De teljesen megvagyok elégedve vele.
Lol....Ilyen hülyén még nem láttam leírva azt hogy laptop...
XD olyat már láttam hogy leptop, de ez mindent visz XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!