Milyen márkájú laptopot ajánlatok?
Ebből talán Dell..
Toshiba felejtős (nálam), de lesznek itt véresszájú Toshiba fanok úgyis, hiába mondom h. ez csak az én magánvéleményem. :)
Én elsősorban Dell és Lenovo gépeket tudnám ajánlani, illetve a nem Pavilion HP-ket. Persze mindegyik esetben menj el boltba, nézd meg, milyen a fogása, jó minőségű műanyagból készült-e (nagyon nem mindegy, ha tényleg hordozod, és órákat gépelsz rajta), sajnos mindegyik említett gyártónál találkoztam ebből a szempontból kifogásolható gépekkel.
Amiket meg kifejezetten nem tudok ajánlani: ASUS (nem egyet láttam, ahol stabilitási problémák voltak, illetve a hűtőventilátor vezérlése is néha bekattant), Acer (bár ár/teljesítmény alapján nagyon jónak tűnhet, de többi márka esetén nem csak a brandet fizeted meg...)
Játékra nem tudok notebookot ajánlani (főleg ilyen árkategóriában), mivel ez csak szükségmegoldást jelenthet, ami, mint ilyen, erősen kompromisszumos. Csak hogy tisztában légy vele: notebook nem bővíthető, így ha (memórián és merevlemezen kívül) szűkösnek bizonyul, kénytelen leszel megbarátkozni vele. Mivel most jött ki az új konzol generáció, alighanem hardverigény meg fog lódulni 1-2 éven belül...
Én is HP, Asus, Dell-t tudnám ajánlani. Esetleg Samsungot. Nekem az van. Mocskos jó. Mondjuk 250 volt, de rohadtul megy. 6 Gb RAM, 1Tb HDD, i5-ös processzor. Sokan szidják. Nem értem miért. Minap voltam Mediamarktban nézegettem az új Samsungokat. Hát oda b...nak
Egyébként Pavillionnal mi a baj? Nekem tetszenek. Szerintem nem is rosszak. Anno az edigitalnál néztem Beatseset. 280-ért, de most már nem árulják.
HP Pavilion dv7-em van: amikor kinyitom megcsodálják ("ezüsttálca")- egy igazi multimédiás "fenevad". Még 2008-ban vettem, semmi baj nincs vele (sőt) olyan extrái, hardverei voltak abban az időben már, ami miatt a mai napig nem cseréltem le...
kb. most lenne időszerű...(de I7-esre, ez már egy másik "kor")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!