Tudtok jó tabletet, olcsón erre a célra?
Figyelt kérdés
Olyan tabletet keresek olcsón amin jó játékok elfutnak mint pl.: Order and Chaos online, modern warfare2013. nov. 27. 21:32
1/4 anonim válasza:
Euronicsba van 15 ezerért, épp ma vettem.
De a Media Martkba is van 15-20 e ft között...
2/4 anonim válasza:
Concorde Tab Rokee, 22ezer jobb helyeken, de a Tescoban most akciós a MyAudio 708 F , 23ezer, ezek alá ne add
3/4 anonim válasza:
Concorde Tab Rokee megbirkózik a Modern Combat-tal (gondolom a kérdező arra gondolt)?
Hardveresen nem a legerősebb, MC meg elég hardverigényes játék, tényleg bírja a Rokee?
4/4 A kérdező kommentje:
Bocs nemezt akartam hanem hogy az elso kommentelonek hogy valami nevet kernek ha lehet a masodik kommebtelonek koszonom es a harmadik kommentelonek: lattam egy tesztet amibe elfutott rajta a mc 4
2013. nov. 28. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!