Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mire kell odafigyelni akkor,...

Pila kérdése:

Mire kell odafigyelni akkor, ha PC-ről 3d-s filmet játszok le egy megfelelő program segítségével és ezt a 3D-s tévémen szeretném megjeleníteni a lehető legjobb minőségben?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy LG Smart 3D tv-t, amelynek a típusa LA620S. Arra kérnélek titeket, hogy aki tudja adjon nekem tanácsot, hogy melyik a legcélravezetőbb megoldás, ha torrentről letöltött 3D-s filmet szeretnék lejátszani? Olvastam olyan hozzászólásokat, miszerint csak speciális lejátszóval lehetséges jó minőségben megjeleníteni a 3D-t. Igaz-e ez, vagy pedig 1.4-es HDMI kábellel és egy megfelelő lejátszó programmal lehetséges a 3D megjelenítése a fent említettet Tv-n?

2013. nov. 26. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Már bocs de azon mind1 mert passziv 3d. Sose lesz olyan szép mint pl egy samsungos aktív 3d. Amőgy meg nem kell semmi lejátszó. Oszd meg,hogy a tv is láthassa és majd ő lejátsza.
2013. nov. 27. 06:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem! Köszi a választ.

Azt esetleg meg tudod nekem mondani, hogy passzív technikájú Tv-re milyen típusú, illetve formátumú 3D filmek a megfelelőek? (Gondolok itt a Over/Under stb megoldásokra. A torrentek NFO-fájljában fel vannak tüntetve és akkor csak olyat szednék le ami megfelelő.

2013. nov. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!