Melyik tabletet vegyem a Concorde Tab Rokeet, vagy a MyAudio 708QA-t?
Figyelt kérdés
Tudom a MyAudio 4 magos a Concorde meg 2, csak most elég bizonytalan vagyok, nem tudom melyiket vegyem.2013. nov. 26. 20:39
1/10 anonim válasza:
Concorde, az csak olcsó, de a myaudio egyenesen szär.
2/10 A kérdező kommentje:
mert a myaudioval mi a baj?
2013. nov. 26. 20:57
3/10 anonim válasza:
Kérdezd azoktól, akik kb egy éve olyat használnak, vagy menj pár oldallal hátrébb, pont ott volt egy kérdező, aki elpanaszolta, hogy olyan alpári pusztulatosan sz@r, hogy a vásárlást követő két órában visszavitte a boltba, és vett egy használható jó minőségű cuccot, és azzal most boldogan elvan.
4/10 A kérdező kommentje:
és a Rokee az jó? Mert arról sok jót hallottam
2013. nov. 26. 21:47
6/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor szerintem az a nyerő, nem akarok kockáztatni, bár láttam a myaudiorol is dicséretet, de azt írták elég sok helyen hogy direkt olyanra lettek ezek megcsinálva hogy sokat legyen szervízben
2013. nov. 27. 17:22
7/10 anonim válasza:
Áh, nem, azért ez nem igaz. Szimplán elfuserált szar termékeik vannak. Akitől jót hallasz az pár hónapja használja max. Aki legalább fél éve tulajdonosa az tudja szidni már. Előfordul, hogy egy-egy modellből egy-egy jobban sikerül, így néha vannak elégedett tulajok, de ez csak a véletlen műve.
8/10 A kérdező kommentje:
értem köszi, hát unokatesómnak is myaudio volt neki nem volt vele baja, csak egyszer leejtette és megkotlott a cucc. Lehet befektetek inkább egy új galaxy tab 3 8-ba
2013. nov. 27. 18:56
9/10 anonim válasza:
Az egy túlárazott szar. Ne fektesd bele a pénzed. Ha mar összeszedtél annyit, akkor nexus 7 sokkal jobb választás lenne.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából úgy van hogy nevelőapámnak van ilyen kedvezménye (asszem valami vodafonered), csak ott nem tudom hogy van e nexus 7 2013, de nagyon örülnék neki, nagyon szimpatikus az a gép, és szerintem nagyon olcsó a tudásához képest, a samsung is szimpatikusnak tűnik, de ha lesz lehetőségem biztos a nexust veszem!
2013. nov. 28. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!