Valaki segitene?
Figyelt kérdés
van egy 3d samsung tv-ém vennék egy blu-ray lejátszót 3d-éd filmeket szeretnék nézni de külsö hdd-röl van egy haver aki mondta hogy vegyek vinyó át alakitót ami át alakitja a vinyót külsö hdd-re usb-én keresztül de nem értek ilyenekhez hogy milyet vegyek ilyen alakitót néztem de nem értem hogy milyet is vegyek teljesen kezdö vagyok ebben! az alapokat értem sata ata de azt nem hogy milyen át alakitó is jó ami menne a tv-men is.árgép.hu ott vannak de nem tudom melyiket vegyem meg segitene valaki?2013. nov. 23. 08:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!