Megéri karácsonyra ps3-at venni?
Figyelt kérdés
Megéri?Meddig jönnek ki még rá játékok?2013. nov. 21. 22:34
1/5 anonim válasza:
2016-ig támogatott a ps3 szerintem megéri
Átlag ár olyan 65e 500gb-nak de gta5 el 75e ért csomagba megveheted szerintem az éri meg a legjobban
2/5 anonim válasza:
Ha valakinek ez kell, akkor megéri. Játékok még elég sokáig lesznek rá, na meg már így is van egy csomó, amit nem kevés idő lenne végigjátszani. Én pl még ps2-vel játszok, már minimum 8 éve de még mindig van játék amit játszani akarok.
3/5 anonim válasza:
Alig használtat vehetsz 30-40 ezerért játékokkal együtt is.
4/5 TaKy99 válasza:
"Megéri?"
- Igen!
"Meddig jönnek ki még rá játékok?"
- A támogatást még 3 évig igéri a Sony.
DE, eddig kijött több mint 800db játék +DLC-k és társai...
Szerintem, ha ezentúl egy új játék sem jelenne meg PS3-ra, még akkor is megérni, hiszen, ha valaki most vesz/kap PS3-at, akkor annak a 800db régi is újnak számít, azaz van miből válogatni! :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem megéri. Nem tudni meddig fognak még rá jönni játékok, de a felhozatal akkora és olyan minőségi (főleg exkluzívok) hogy még a PS4-es generáció végén is vígan dolgozni fognak a 3-asok :D
Ha a vásárlás mellett döntesz akkor várunk az online harcmezőn! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!