Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit tudnék forrasztani, ami...

Mit tudnék forrasztani, ami látványos / szép / érdekes? 2 óra alatt ellenállásokból

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:

egy gúlát

mint a piramis

mi is azt forrasztottunk a suliba, persze rézvezetékből de a másik csoport ellenállásokból

2009. nov. 19. 16:07
 2/4 A kérdező kommentje:
az túl egyszerű.. nekem egy kicsit látványosabb kéne.. de azért köszi a választ (:
2009. nov. 19. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Eifel-torony, ellenállásból is biztos szép, és nem is egyszerű.

De hogy komolyra vegyük a szót:

Bármit.

Rajtad múlik, hogy mit tartasz szépnek.

Most pl. azt mondom, hogy bicikli, lehet, hogy szerinted jól nézne ki ellenállásból, szerintem meg nem, és ezért eszembe sem jutna, hogy neked ezt mondjam.

Most gondolkoztam, hogy mi az, ami szép lenne, de csak a piramis tud eszembe jutni (de egy kicsit bonyolultabb változatban).

2009. nov. 19. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Forrassz nekem intelligens disco fényeket :D
2009. nov. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!