Melyik webáruházakat ajánljátok, ahol olcsóbb álló hangfalpárokat lehet rendelni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy minnél drágább, annál jobb a hangja. Viszont nekem elég behatárolt az anyagi lehetőségem. max 30-60 között gondolkozom, de inkább a 30-hoz közelebbi költségek érdekelnek. (párban) Régebben voltak SAL hangfalak, most nyomát sem látom. Kérlek ne a minőséggel győzködjetek, azt majd eldöntöm, inkább lehetőségek érdekelnek.2013. nov. 19. 08:25
1/4 anonim válasza:
Mivel említetted a SAL-t hogy nincs, de van, igaz nem sok
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt elfelejtettem írni, hogy álló (torony) hangfalt keresek és barnás fa erezettel. Korábban voltak ilyen SAL hangfalak, de már nem látok sehol. Persze más megoldás is érdekel.
2013. nov. 19. 10:05
3/4 A kérdező kommentje:
Még infó: És passzív, front hangfal...
2013. nov. 19. 10:07
4/4 Dreigang válasza:
Ha a költségek erősen behatároltak, akkor még inkább igaz lehet: ne a netről vásárolj! Ilyen árban amúgy inkább egy megkímélt használtat ajánlanék (Bp-n három hely biztosan van, ahol bőséges a választék - ja és nincsenek fent a neten). Ha már új, akkor pedig a SAL is beszerezhető mintaboltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!