Xbox 360 E Slim ha rgh van rajta, de mondjuk van eredeti játékom, tudok live-n játszani vagy nem ajánlatos? (ha előfizetnék a live-ra)
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 22:04
1/8 anonim válasza:
rgh-s géppel nem tudsz live-ozni
2/8 A kérdező kommentje:
okés köszi
2013. nov. 19. 13:54
3/8 anonim válasza:
Nem lehet?? Akkor livebypass mire is jó? lehet és használják is sokan, de nem veszélytelen, ugyanúgy lebukhatsz csak idö kérdése... ha valóban liveozni akarsz és slim géped van akkor van egy dualboot nevű módszer, egy kicsi kapcsolót szerelnek a xbox oldalára amivel kapcsolni tudsz a normál és rgh mód között, 10 000Ft körül van.
4/8 A kérdező kommentje:
ilyenről még nem is hallottam, kössz az infót, amúgy ha a winchesteren van a játék és átkapcsolom, hogy lehessen neten játszani, akkor azzal a játékkal is lehet amit rgh segítségével raktam rá? vagy akkor csak eredetin?
2013. nov. 19. 21:27
5/8 anonim válasza:
nem, ha átkapcsolod persze kikapcsolt állapotban utána bekapcsolod olyan mintha egy gyári gép lenne rgh nélkül és így csak eredeti játék fog menni, de ha már van rghd, miért nem próbálod ki a LINK multiplayert? a live se sokkal jobb
6/8 A kérdező kommentje:
mert még nem is hallottam róla :D mi az?
2013. nov. 20. 21:05
7/8 anonim válasza:
olyan mint a live de ingyenes, viszont csak rghval megy, persze van egy hátránya, csak olyan játékokkal lehet multizni amikbe van system link ami olyan mint gépen lan, lényegében olyan mint egy hamachi, olyan elven működik... szal EA gémek felejtősek, viszont van helyette borderlands, cod, forma1, saints row, általában ezzekkel szokták tolni... ittegtudod nézni mivel mennyien játszanak link.jqe360.com/
8/8 A kérdező kommentje:
sokan tolják találni azért szervereket?
2013. nov. 21. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!