Miért nem jelentkezik be a skype?
Figyelt kérdés
Mikor bekapcsolom a skype-ot , azonnal a Microsoft- fiókkos bejelentkezést hozza be , és ez nem is gond mert nekem olyan van, de mikor beírom, enter, és a skype ablak kék + alul a felhő,szivárvány, és középen nem forog a karika mint ártalában, és akármeddig várok semmit se csinál. próbáltam újra telepíteni , semmi változás . más verzióknál is ezt csinálja2013. nov. 18. 21:04
1/1 anonim 

válasza:

Szerintem elcsesztek valami a legutolsó frissítésnél.
Megoldást nem tudok, de együttérzek. :D Nekem is ilyeneket csinál, meg duplán megnyílik, állandóan kifagy. Örülök, hogy ez is Microsoft lett... -.-"
Régebbi verziót is próbáltál feltenni úgy, hogy az auto frissítés lehetőségét letiltottad? Még érdemes talán megpróbálni, de nem örök megoldás, meg én még lusta voltam rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!