Konzol vs Gép (nem olyan kérdés mint a többi)?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodtam el,hogy ha venni kell a játékokat a konzolra (mivel azt irtátok jobban megéri a ps3 és xbox mint a pc, a pc fejlesztése miatt).

Na most az a kérdés, hogy pl: 150k egy pc az 2 évet kb kibír.

Egy ps3 2 karral 1-2 játékkal 90k.

még veszek 5-6 játékot és máris ugyanott van.

Mig pc-re le töltök addig kb 100 játékot is de lehet 200-at is egy évben amit elis visz, kövi évben fejlesztem 50k val abból megint csak 5 játék jön ki kb.

Na most az a lényeg hogy ha venni kell a játékot akkor is megéri a konzol.

Remélem érthető a kérdés, kicsit nehézkesen fogalmaztam de aki érti az érti aki nem az nem.

Előre is köszi a válaszokat.

Megy a zölkéz.

#PS3 #letöltés #játékokvétele
2013. nov. 17. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Xboxos de mind 1.

De kérdésre válaszolva egyszer a belső hdd is megtelik ha átlag 40-50 GB-vel számolunk per játék akkor bizony elég hamar és kiírni nem tudja max usb-re tenni. És egy 64 GB-s pendrive 25.000 ft. Még 2 dvd X360 játéknál 300-500 ft, nagy tételben.

De darabonként sem több 700-800 Ft-nél.

Egy 25-s tok meg 800 FT, és parallaktikusabb tárolni száltani...

Bár nekem van eredeti játékom ps3-ra nem egy és nem is kettő.

De a gyerek írja is h letölteni akar, illetve nála a warez a cél.

Na most átlagba megírat egy címet 1000 Ft max 1500 v letölti kiírja a DL dvd-kre és puff 800 FT-ből van játéka amiből el van és tolhatja sinle-ben vagy multiban is VPN-el ha akarja.

Bármilyen játékot sokkal egyszerűbb, én azért vettem ps-t mert a címei jobbak de warezra nem sokat ér.

De tessék itt egy kis szakirodalom hck topick-ból.

Nos először is elsőként szeretném mindenkinek leszögezni, hogy a ps3 hackelése nem egyszerű.

A torrentek közé felkerült játékok önmagukban nem indulnak el, és egy egyszerű pendrive al sem indítható el a hack.

A ps3 at úgy sikerült feltörni hogy alkalmas legyen a másolt játékok indítására, hogy létrehoztak egy speciális chipet amire egy olyan programot írtak, mely a ps3 at az úgynevezett cold boot alatt átrakja dev módba ( fejlesztői mód ).

Ezalatt a mód alatt a ps3 engedélyezi a nem aláírt pkg file ok futtatását. Ami interneten terjeng, hogy egyszerű pendrive al hackelhető a ps3 az csak egy mese. amit felraktak fileok azok a Backup Manager program file ai. Ha nincs meg a modchip amivel hackelhetnénk a ps3 at. Felse tűnik az úgynevezett " Install Packages " mappa, amivel telepíthetnénk a házilag fejlesztett Backup Manager programot.

A játékok blu ray, vagy dvd lemezre történő kiírása nem lehetséges.

A Backup Manager program, a winchesterre felmásolt játékot teszi a lemezmeghajtó helyére, tehát kell 1 eredeti játéknak a meghajtóban lennie, hogy az indítási emulálás sikeres legyen.

Azok a játékok amik felkerültek az oldalra, szintén a Backup Manager nevü programokkal lettek úgynevezett dumpolva egy külső meghajtóra, amiket ezután összecsomagoltak és feltöltöttek a netre.

Tehát ha rendelkezel egy hackes modchippel, áttudod rakni dev módba a ps3 at, akkor a backup manager látni fogja a külső winchesteren lévő játékokat.

AMI FONTOS!

Vannak olyan ps3 as játékok melyek rendelkeznek olyan file okkal melyek nagyobbak 4 gigánál. Ezen játékok külső winchesterről való futtatása nem lehetséges. Mivel a külső winchesternek fat32 es file rendszernek kellett lennie és a fat32 nemtudja kezelni a 4 gigásnál nagyobb fileokat.

FELFEDEZHET A SONY!

Az elsőként felkerült backup manager program rendelkezik egy saját ID vel ami LAUN-12345 névre hallgat. A ps3 természetesen saját oprendszerén belül végez log olást, így ha a ps3 internetre felkerül, elküldhet a sony nak infokat arról, hogy milyen programokat telepítettél.

Vannak olyan backup manager ek, amelyek konkrét játék id jával rendelkeznek, így úgy látszik mintha egy játék lenne telepítve, de az mégis a backup manager.

HA SZERETNÉL HACKELT PS3 AL JÁTSZANI!

Előszöris ne updateld a ps3 ad 3.41 es verziónál nagyobbra. Többmint valószínü hogy az új update már megakadályozza a hack futását. Illetve ha nemakarod hogy a konzolodat bannolják PSN ről NE LEGYEN A PS3 NETRE KÖTVE!.

Elméletem szerint ha 2 belső winchesterrel rendelkezel, akkor mind2 re telepítve a ps3 oprendszerét, az egyik a hack progival, a másik egy tiszta oprendszerrel. Ha hackelt játékkal játszanánk akkor ne húzzuk ki a kábelt a ps3 ból, rakjuk be a hackes winyót, és úgy játszunk. de mint mondtam EZ NEM BIZTOS!

A modchipről.

A ps3jailbreak et mikor először kiadták, sokan megpróbálták leklónozni. Az egyik csapatnak ez sikerült is. Ez a program PsGroove névre hallgat. Az eredeti verzió nem támogatja a backup manager futástát, ám vannak patchelt verziók melyeket ha a megfelelő usbn keresztül programozható modchipre töltesz fel akkor ugyanúgy működik mint az eredeti hack.

Remélem érthető most már, bár úgy sem te döntesz 10-es :)

2013. nov. 20. 23:23
 12/14 anonim ***** válasza:
TLDR
2013. nov. 21. 01:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Kösz a választ mind3 közt nagyon vcilálok,

ps3 hogy lehet törni? super slim 500gb

2013. nov. 21. 20:32
 14/14 anonim ***** válasza:

"ps3 hogy lehet törni?"

Jailbreak-olni kell.

Bármilyen PlayStation 3 modellt lehet jailbreakelni, a feltétel az, hogy 3.41 firmware legyen rajta, magasabb nem lehet, alacsonyabbat 3.41-re kell frissíteni.

Szükséged van egy olyan usb eszközre ami a gépedet dev módba tudja rakni.

Ha az utóbbiak rendelkezésre állnak, akkor:

1. Áramtalanítsd a konzolodat:

a. Régi modell esetén a tápkapcsolót állítsd O állásba.

b. Slim modell esetén húzd ki a hálózatból.

2. Következő lépésben kösd rá usb-n a jailbreak eszközt a playstation-re FIGYELEM: MÁS NE LEGYEN BEDUGVA USB-N AMÍG BOOTOL A GÉP

3. Helyezd ismét áram alá a gépet.

4. Ahogy bekapcsoltad a gépet azonnal nyomd le a lemezkiadó gombot.

Minden egyes bekapcsolásnál el kell végezned a fent leírtakat, hogyha dev módban akarod ismét bekapcsolni a konzolodat. (az usb eszközt nem kötelező lehúzni)

Amint megjelenik az XMB, a Game menüpont alatt megjelenik két új menüpont, itt az install package-ra kattintva telepíthetsz pkg fájlokat valamilyen usb-s háttértár gyökérmappájából.

Asszem boltba pult alatt megcsinálják kb 6-10.000 FT.

2013. nov. 21. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!