Az egyik barátomnak megvan a gta4 ps2-n én is alig hittem el, pedig láttam hogy a ps2-be beteszi a gta4-et hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 13:32
1/11 anonim 

válasza:

Ember! Én meg azt hiszem el alig, hogy ennyire ne tudjanak manapság leírni két mondatot az emberek. -.-" Mellesleg mit nem lehet ezen elhinni? Nem értem...
22/F
3/11 anonim 

válasza:

van valami cucc amivel átlehet konvertálni. asszem. de ez nemtuti, csak minha ezt hallottam volna. de lehet h hülyeség.
4/11 anonim 

válasza:

csak a skinek vannak átrakva a GTA IVből úgyhogy kamu az egész
5/11 anonim 

válasza:

Eh, ez vicces, mert találtam egy cikket: [link] :D Mondjuk nekem nincs ps2-m, így nem nagyon tudom :)
6/11 anonim 

válasza:

ember ha a dátumot megnézed 2003 május 13.röpke 5 év ha jól számolom.
7/11 anonim 

válasza:

Lehet, hogy san andreas vagy valami régebbi rész volt, csak mást írt rá a cd-re
8/11 anonim 

válasza:

"ember ha a dátumot megnézed 2003 május 13.röpke 5 év ha jól számolom"
Öm, láttam a dátumot. de akkor is poén, hogy eredetileg úgy volt, hogy CSAK ps2-re jön ki, aztán meg pont arra nem :)
22/F
9/11 anonim 

válasza:

Mert akkor még a San Andreasra mondták, h ez lesz a 4, és akkor meg az volt a legjobb konzol, és nem volt se X360, se PS3.
10/11 anonim válasza:
Kérlek szépen úgy lehet , hogy a barátod letöltött a netröl a GTA SA-t PS2-re... kicspomagolta és IMG tools-al megmoddingolta mint a GTA SA PC-s verzióját... mer lehet.. én megcsináltam ,vittem be autókat , skineket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!