Akinek van PS3-ja annak mennyi idő volt maximum, ameddig bekapcsolva volt? Típust is írhattok.
Figyelt kérdés
Én most vettem 1 Super Slimet, de 12óra bekapcsolás után most kikapcsolt, lehet, hogy végzett a letöltéssel és azért, de nem tudom, lehet, hogy nem bírja. Nem voltam kb az utóbbi 8 órát a gép közelében.2013. nov. 15. 23:56
1/3 anonim válasza:
Nálam már nem egyszer fordult elő hogy estefelé játszottam majd elfelejtettem kikapcsolni és egész éjjel ment. Másnap olyan 10 körül keltem akkor vettem észre hogy bekapcsolva maradt. 160GB Slim
2/3 anonim válasza:
24 óra is volt már, bírja, azzal nincs gond.
Neked millió ok miatt kikapcsolhatott. Ha megy a letöltés, akkor be lehet állítani, hogy letöltés és telepítés után kapcsoljon ki. Vagy be lehet állítani, hogy ha X órán keresztül nem nyúl hozzá senki, akkor kapcsoljon ki magától. Illetve néha leszokott fagyni a PS, bár csak a menüben nem, hanem játékokban.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, kiderült, hogy azért, mert a letöltésben valami hiba volt és ha nem csinál semmit a konzol, akkor 1 órán belül kikapcsol.
2013. nov. 16. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!