Melyik TV a jobb?

Figyelt kérdés
Bocsánat ha ilyet kérdezek,de most szeretnénk LCD Tv-t venni,és én nem igazán értek hozzá.Mi a különbség a full HD,és a HD ready között?Melyik a jobb?Mit érdemes venni?
2013. nov. 15. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
7%

Full HD tulajdonképpen nincs is. De ez utóbbi akkor érdekes csak, ha van hozzá műsorforrásod is. Tehát nem sugárzott tévéműsor. Valódi nagy felbontású adás alig-alig van.

Szerintem jobb döntés inkább LED háttér-világítású HD Ready tévét venni, mint Full HD LCD-t.

2013. nov. 15. 22:34
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Csak nehogy hallgass az előttem szólóra. Vagy már csomó hd adás upcn például és jó pár éve mindent full hdban is le lehet tölteni.
2013. nov. 15. 22:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekünk kábelen jönnek az adások,még analógon vagyunk,kisebb családi viták vannak a digitálisra való átállásról,mi a párommal szeretnénk,de édesapámnak elég ami most van.Igaz így is 44 csatorna van,de tavaly is áttettek egy csomó jó csatornát digitálisba amik nekem hiányoznak.Most hogy meglesz az új tv,valószínű váltunk digitálisra.
2013. nov. 15. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

A #2.-es válaszoló jól mondja csak is FULL HD már csak filmek miatt is sőt még sorozatok is vannak FULL HD-ben + ha konzolt is kötnél rá akkor semmiképpen sem ajánlom a HD Ready-t mert a FULL HD TV-n szebb képet kapsz.

Itt nézelődj TV ügyben az "F" idei széria azok közül válassz ha teheted + a Samsung-ot ajánlanám.

[link]

2013. nov. 16. 07:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2013. nov. 16. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!