Egy 10-es skálán mennyi a Ps3 grafikája?
1080p-s monitoron: 4
720p-s tv-n: 7-8
4? Azért az picikét kevés. :) A 7-8 már reális lenne, persze elfogadom a véleményed.
Mivel nem egy Ps3-as játék brutálisan élethű, ezért még eszembe sem jutott, hogy PC-re váltsak, pedig az nagyon durva grafikailag. 720p-ban nekem bőven elég, bazi nagy tv-m úgy sem lesz, pixeleket nem számolgatok, jó ez. A GTA V még nincs meg, de Ps3-an például valami elképesztő grafikája van, vagy nem rég megjelent The Last of Us-nak. Kevés olyan véleményt hallottam, ami a grafikát kritizálta volna, és ha egy Ps3 tud ilyet, akkor hova jobbat? XD Persze tudom a PC-é elvileg mindig jobb, de engem ez nem érint.
Uraim, köszönöm a válaszokat.
Exkluzívok: 7-9 között
Multiplatform: 6-8 attól függ mennyire találják el
Kedves utolsó!
Na ezzel egyetértek, a 7-9 szerintem nagyon reális. :D
Köszönöm mindenkinek, a válaszokat.
Azért pontoztam annyira le, mert egy "kicsi" (27 colos) monitoron (amin nekem a legkényelmesebb lenne használni) nagyon ronda képe van, alacsony felbontás és az AA hiány itt sajnos nagyon beüt.
Szerencsére ez egy nagy TV-n messze nem látszik meg annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!