Acer n30: Mért töröl le magáról mindent, ha lemerül az aksi és kikapcsol?
Figyelt kérdés
Van egy Acer n30-as Pocket PC-m, de lenne vele egy kis problémám és remélem tudtok segíteni. A gond az, hogy akárhányszor lemerül a kütyüm és kikapcsol, mindig letörlődik róla az összes adat, minden dokumentum, az összes időpont, a dátum és idő beállítások, szóval olyan mintha kireseteltem volna az egészet. Szerintem ez nem normális, végtére is nem cipelhetem magammal mindenhova a töltőt és nincs is lehetőségem akárhol töltögetni, de sztem ennek nem szabadna így lennie hogy kikapcsol, mert lemerült és törlődik róla minden. Nem tudjátok mit lehet ez ellen tenni, mert kicsit idegesítő hogy heti kb 3-szor pakolhatok rá újra mindent, meg állíthatok vissza minden beállítást. Mem. kártyám egyenlőre nincs hozzá, szal még arra se tudom pakolni a cuccokat, de ha lenne is, a gép beállításai úgyis törlődnek, szóval szinte ugyanott vagyok.2009. nov. 17. 18:47
1/1 anonim válasza:
hát szerintem ha van még rá gari akkor vidd vissza ha nincs akkor vidd el szervízbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!