Milyen programmal tudnám megnyitni a . Cfg fájlokat? Windows xp - m van, és elvileg windows 7 -el meg lehet nyitni, de hát nekem nem az van.
Valami olyan program kéne ami nem foglal sok helyet meg nem nagyon gépigényes. Az h. ne foglaljon sok helyet nem is annyira lényeges, de jobb lenne...
És hát a gépem meg nem a legjobb, de gondolom annyira nem rossz: pl need for speed-ek futnak rajta, meg countel strike is meg ilyenek, de pl a nfs pro street nem nagyon, a gta IV sztem laggolna, de nem bizti.
nem tom. minek írtam ilyen regényt, na mindegy...
akk lehet h rosszul tettem fel a kérdést!
igazából az kéne hogy egy program ami olvassa a .cfg fájlokat, mert át akarok rakni egy jegyzettömböt .cfg formátumba
tehát akk OLYAN PROGRAM KELL, AMI .CFG-BE RAKJA ÁT A JEGYZETTÖMBÖT. és az NEM jó hogy elmentem a fájlt ,,minden fájl" típusba, és a nevének azt írom hogy: <fájl neve>.cfg, nekem nem jött be, vmit roszsul csináltam, vagy hogyan is kéne akk átrakni .cfg-be??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!