A PS3 és A PS3 fat között mi a külömbség?
Sziasztok
Sok kérdést szeretnék feltenni.
Nagyon gondolkozok egy ps3 vagy ps3 fat vásárlásában de nem tudom hogy melyiket vállaszam.Meg aszt se tudom hogy a PS3 fat vinné e a mai játékokat (pl.: gta 5)?
A valódi kérdés az lenne hogy szerintetek melyik éri meg jobban?
A válaszod előre is köszönöm. :)
PS3 azt jelenti ugy hogy Playstation 3.
A "Fat" az elso generacios PS3 konzolt jeloli. Utana jott a "Slim", utana pedig a "Super Slim". [link]
A "Fat" egy viszonylag megbizhato generacio, nekem 2 is volt belole, mindkettot hasznaltan vettem es semmi bajuk nem volt, a mai napig megvannak es mukodnek. A legtobb bajom a "Slim" szeriaval volt, minden elromlott benne ami elromolhatott (olvasofej, merevlemez, HDMI bemenet, stb), utaltam. Most egy "Super Slim"-em van, kb fel eve, annak sem volt semmi baja egyelore.
Kerdesedre valaszolva termeszetesen minden PS3 visz minden PS3 jatekot. Nem attol fugg hogy hanyadik generacios a PS-ed.
Ujonnan en "Super Slim"-et vennek, 500 gigas a merevlemeze es 60-70ezer forint korul mar kapsz, szerintem biztosan van olyan akcio amiben adjak a konzolt meg a GTA 5-ot is.
Ha hasznaltan szeretnel venni es szamit hogy minel olcsobb legyen akkor egy jo allapotu "Fat" szerintem tokeletesen megfelel Neked.
Nagyon szépen köszönöm a válasz.
Mostmár tudom melyik generációt kérem Karácsonyra. :)
Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!