Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ez milyen típusú DJ fejhallgat...

Ez milyen típusú DJ fejhallgató és hol lehet ilyet kapni?

Figyelt kérdés

Állítólag ez az egyik legjobb fejhallgató a DJ-knek és pont ilyen kéne nekem is de előbb a neve kéne mert én sehol se találom. A fejhallgató így néz ki:

[link]

2013. nov. 10. 22:39
 1/4 A kérdező kommentje:

Hoppá bocsi :D ez a link az:

[link]

2013. nov. 10. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Audio Technica ATH-M50. 45 körül már hozzá lehet jutni.

Nagyon király füles, bár nálam a kedvenc az AIAIAI TMA-1-es. Hallgasd meg mindkettőt, ha van lehetőséged.

Nekem jelenleg Shure SHR-750 van, 30-ért korrekt szerintem, buliban brutálisan jól szigetel, plusz nem is szól rosszul, ha jó cuccról van hajtva.

2013. nov. 10. 23:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi köszii!! nagyon! :) persze még átnézem a többit is de jelenleg ez az egyik kedvencem bár azt nem tudom hogy azt a középen levő bunkós mikrofont mire használják? :D
2013. nov. 11. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam mikrofonos verzióval, nézd meg friendlyhouse-on vqgy zaj-on, olyan verziót lehet kapni. :)
2013. nov. 11. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!