Ez milyen típusú DJ fejhallgató és hol lehet ilyet kapni?
Figyelt kérdés
Állítólag ez az egyik legjobb fejhallgató a DJ-knek és pont ilyen kéne nekem is de előbb a neve kéne mert én sehol se találom. A fejhallgató így néz ki:
2013. nov. 10. 22:39
2/4 anonim válasza:
Audio Technica ATH-M50. 45 körül már hozzá lehet jutni.
Nagyon király füles, bár nálam a kedvenc az AIAIAI TMA-1-es. Hallgasd meg mindkettőt, ha van lehetőséged.
Nekem jelenleg Shure SHR-750 van, 30-ért korrekt szerintem, buliban brutálisan jól szigetel, plusz nem is szól rosszul, ha jó cuccról van hajtva.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi köszii!! nagyon! :) persze még átnézem a többit is de jelenleg ez az egyik kedvencem bár azt nem tudom hogy azt a középen levő bunkós mikrofont mire használják? :D
2013. nov. 11. 09:50
4/4 anonim válasza:
Én még nem találkoztam mikrofonos verzióval, nézd meg friendlyhouse-on vqgy zaj-on, olyan verziót lehet kapni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!