Avermedia LGP (Live Gamer Portable) vagy Avermedia Game Capture HD II?

Figyelt kérdés
Az lgp kisebb, de szerintem nem hordanám sehova. Tud live streamelni de szerintem azt a funkcióját sem használnám ki. Viszont a Time Shift funkciója számomra fontos lenne ami szerintem a Game C HD II ben nem található meg. A game capture hd II nél kommentár felvételhez nem kellene PC ahogyan az lgp-hez. Nem tudok dönteni. Ti melyiket ajánlanátok?

2013. nov. 10. 19:44
 1/1 anonim válasza:

Sokkal fontosabb kérdés, hogy mit akarsz felvenni (PC vagy konzol), és hogy mivel.

Ha PC-be építed, akkor a LIve Gamer HD kártya is jó lehet.

Ezen az oldalon minden szóba jöhető megoldást megtalálsz:

[link]

Fenti a termék füllel tudsz váltani.

Ha PC játékot veszel fel, akkor sokkal jobban jársz a Portable-lel vagy Live Gamer HD-val. Több PC felbontást támogat, magasabb bitrátával dolgozik, stb.

Konzolhoz viszont lehet jöbb a GCHD II. Mivel teljesen PC független. Ahogy írtad, nem is nagyon használnál PC-t.

2013. nov. 11. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!