Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha már lejárt a live gold-om...

Ha már lejárt a live gold-om miêrt tudom mégis használni?

Figyelt kérdés

Volt 1 hónap ajàndékba de màr lejàrt és amukor azzal a profillal léptem be amit akkor kaptam amikor bevàltottam a kódot akkor kidobott valami szerződést amit elfogadtam és megint tudom hasznàlni? Most akkor fizetnem kell érte vagy csak akkor ha letöltök

valamit? Mert ha igen akkor le kéne mondanom mert jövő hónapbam akarom csak megújítani addignrm nem szeretném. Ha meg letöltéskorkor kell fizetnem itt i

2013. nov. 10. 12:32
 1/4 A kérdező kommentje:

Az sem jó mert pl a fifa mindig frissíti a jàtékos keretet.

Elnézést a hibàkért csak telefonról nem lehet rendesen írni

2013. nov. 10. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Rá tudsz menni livera gold nélkül is. Gold csak a multihoz kell.
2013. nov. 10. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehàt akkor ha keretfrissítést csinàlok akkor nem kell.fizetni viszont nem tudok neten egymàs ellen jàtszani?
2013. nov. 10. 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Fifànàl van ilyen karrier mód kezdésnél hogy legújabb keret letöltése azt akarok
2013. nov. 10. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!