Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 500gb külső HDD-t szeretnék...

Turnes kérdése:

500gb külső HDD-t szeretnék USB keresztül XBOX360 összekötni és HD filmeket lejátszani, milyen fájlrendszer a jó vagy hogy tudok HDfilmet 4gb méret alá tömöríteni "jelentős képromlás nélkül? .

Figyelt kérdés

Problémám --> Xbox nem ismeri fel NTFS fájlrendszert, ezért átkonvergáltam FAT32. Így felismeri. Azt hittem gond megoldva. Viszont nem tudtam hogy van egy 4gb korlát FAT32, így nem tudok HD filmet rárakni. Próbáltam ezt "GOTSENT" programmal, hát ha sikerült volna most nem írnék

Megoldás kéne hogy milyen fájlrendszert szeret az xbox ami több mint 4gb filmet is elbír.

vagy

hogyan lehet tömöríteni hd filmet vagy szétszedni 2-3gb részekre hogy fel tudjam tölteni FAT32 vinyóra.

2013. nov. 7. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2013. nov. 7. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Más?
2013. nov. 7. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:
RGH-s a boxod? Csak akkor fogja látni a nagy hdd-t.Alapból külső tárolót max 16 gb-nak látja és csak fat32-ben. Belsőt pedig csak 320 gigáig látja RGH nélkül.
2013. nov. 9. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!