Csxeba kérdése:
LG Smart TV miért nem "adja le" a hangot a SCART porton, ha pendrive-ról játszok le filmet vele?
Figyelt kérdés
SCART -> 3 RC kábellel van a hifihez kötve. A hifi egy régebbi Sony példány (10-15 éves). Ha kábel TV-t nézzük, szól a HiFi. Ha egy USB-n tárolt filmet játszanék le, akkor nincs hang a HiFin.2013. nov. 7. 16:14
1/7 anonim válasza:
Talán mert az Scart bemenet nem pedig kimenet?
2/7 A kérdező kommentje:
az be és kimenet is egyben... És mondom, hogy a kábel TV-nél kimegy rajta a hang.
2013. nov. 7. 16:58
3/7 anonim válasza:
Nem minden esetben képes kimenetként működni, elképzelhető, hogy USB-ről csak digitálisan tud hangot továbbítani, mert nincs benne stereo konverter.
4/7 anonim válasza:
"Ha kábel TV-t nézzük, szól a HiFi.
Ha egy USB-n tárolt filmet játszanék le, akkor nincs hang a HiFin."
elképzelhető, hogy csak a TV tuner hang jele jelenik meg a Scart aljzaton!
ha a TV-n van hangja , az USB-ről fogadott jelnek, egyszerű a módja, hogy kivezesd a SONY Hi-Fi -re. A fülhallgató csatlakozó aljzatából, egy 3,5 Szt. jack dugós<---->2 RCA dugós kábellel!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. nov. 8. 14:58
7/7 anonim válasza:
Nekem is pont ez a problémám, én nem hifivel, hanem 5.1-es erősítővel kötöttem össze az LG led tv-t. Nekem is csak a kábel tv-nél van hang, a medialejátszónál viszont nincs! Azt nem tudja valaki, hogy optikai kábellel összekötve jó lenne-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!