Goa, psytrance zenét milyen fülhallgatóval érdemes hallgatni?
Figyelt kérdés
csak fülbedugós fülhallgatók érdekelnek, amik jól adják át a hangzást2013. nov. 6. 19:33
1/5 ATiNemRadeon válasza:
Sennheiser méreg drága, ahhoz képest, hogy annyira nem is jó. SONY-nak vannak jó fülesei, amik elég durván nyomják a kraftot, de szét lehet küldeni ha bass boostot raksz a lejátszóra, szóval azzal vigyázz. 8-9ezer alatt ne is gondolkodj, viszont kb ennyiért már kapsz jó SONY-t, ami tetszeni fog, tudom miről beszélek, mert én is psy trance-et goa-t, néha minimalt hallgatok. Volt JVC-m, Sennheiserem, SONY-m, meg pár neve nincs, de a SONYnál maradtam, ja egyébként egyik sem ment soha tönkre, inkább eladogattam őket, és próbálgattam másik füleseket.
Szóval remélem megkíméltelek az ilyesmi melótól, és egyből egy király fülessel kezded. : )
Üdv: Attila.
2/5 anonim válasza:
legalább egy árat mondtál volna, hogy mennyiért akarsz venni . . .
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Milyen Sony modellt/modelleket javasolsz?
2013. nov. 8. 23:20
4/5 A kérdező kommentje:
A tervezett ármaximum 12 ezer forint.
2013. nov. 8. 23:21
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!