PS3 slim vagy XBOX 360 elite?
szeretnék kérni vagyis hát meglepni magam egy konzollal :D de nem tudom meiket vegyem meg :/ igazából nincs tól jó tv-m de állitólag átalakítóval elviszi mig nem gyülik össze a pénz egy tv re... :/ csak azt nem tudom h most is meg hd tv vel is melyik lenne szebb . jah és azt halottam hogy a ps3-mat nem lehet flash-elni és igy azért van ára a játékoknak de ha azok jobbak akkor lehet hogy megérné?
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT :)
PS3, ha:
- ingyen akarsz multizni: semmilyen előfizetés nem kell és multizhatsz, míg boxon egy kb havi egy ezres (ami nem sok, de ez éves szinten pont 12000-rel több, mint a 0 forintos PSN)
- érdekelnek az exkluzív játékai: milliószor több PS3 exkluzív játék van, mint X360 exkluzív. Pár nagyobbat felsorolok: God of War, Uncharted, Infamous, Killzone, Gran Turismo 5, The Last of Us, Heavy Rain, Beyond: Two Souls, és még mehetne sokáig a lista
- PS+-os ingyen játékokkal akarsz játszani: PS+ az a PSN egy fizetős szolgáltatása, kb ugyanannyiba kerül, mint a Live Gold (kicsivel drágább, de többet is kapsz a pénzedért), viszont RENGETEG ingyen játékot (ingyenes, ha eltekintünk az előfizetés díjától) kapsz. Ráadásul jó játékok, csak olyanokat adnak, amik legalább 70%-os Metascore-ral rendelkeznek, és nem a legrégebbi játékokat adják, hanem elég újakat is (pl. Battlefield 3, Far Cry 3, Uncharted 3, és még sorolhatnám). Természetesen nem fogsz megkapni nagyon új játékokat, ha megjelenik egy új játék azt nem fogják odaadni rögtön ingyen, de máshol sem. A lényeg, hogyha előfizetsz PS+ra, kapsz annyi játékot, hogy ne kelljen foglalkoznod soha többet a játékvásárlással, mindig lesz elég.
Xbox 360-at vegyél, ha:
- tetszenek az Xbox360 exkluzív játékok (az a kevés). Említésre méltó X360 exkluzívok: Halo, Halo és Halo. Igazából csak egy Halo-machine az Xbox. Kicsit túlzok, ott van még a Gears of War is, de más nem nagyon
- ha valamilyen oknál fogva bejön a Kinect
Ez hülyeség nekem is Full HD TV-m van,és simán elolvasom a feliratokat jelenleg a Skyrim-el tolom ott pedig van mit olvasni hidd el.
Ez a dolog a CRT TV-re igaz ott biztos nem igen lehetett elolvasni a feliratokat (mikor a Dead Space első részével toltam akkor még a hagyományos TV-m volt,és nagyon kellett skubizni hogy el tudjam olvasni a dolgokat).
Lassan 3 éve van FULL HD TV-m,és nincs hasonló problémám.
Ez pont csak CRT-re igaz. De ha X360-ra igaz lenne, akkor PS-re is, mert a játékok felbontása az esetek többségében ugyanakkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!