Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps3-nál hogyan kell kilépni...

Ps3-nál hogyan kell kilépni CSAK a kontrollerből?

Figyelt kérdés
Elég sokszor gondot okozott, hogy pl co-op közben ketten játszunk, de ha utána csak az egyikünk akar akkor nem tudunk kilépni csak az egyikből. Valaki segítene, hogy hogyan kell?

2013. nov. 3. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az egyikből ki tudsz lépni, akkor mi a kérdés? "Kettőből 1 kikapcsol, ha egyedül akarok játszani." Minek mindkettőből kilépni?
2013. nov. 3. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
PS gombot hosszan nyomva tartod.
2013. nov. 5. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem írt személyes levelet, amire válaszolva én is ezt ajánlottam neki, hogy a PS gombot nyomja hosszan.

Persze egy köszönöm se hangzott el válaszul, sőt, semmi sem hangzott el válaszul.

Azt a neveletlen k.a anyját neki.

2013. nov. 5. 20:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért vagyok neveletlen, mert eddig nem voltam gépnél!? Gondolkozzál már egy kicsit! Am kösz
2013. nov. 6. 05:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Én meg bocsánatot kérek. :)

2013. nov. 6. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!