TESCO-ba van most egy akció ami nov.2-tól a HYUNDAI SMART LED televízió akciós áron 70 ezer ft. Mi is ez most?
A net mehet kábelről IS és WIFI-ről IS. De a wifi nem beépített, tehát egy USB-s WIFI vevő egységet kell csatlakoztatni a TV-re, ha így akarod használni. De a kábel azért sokkal stabilabb.
Van rajta böngésző, mindent tudsz böngészni pont úgy, mint egy normál böngészőn. 1-2 dolgot nem tudsz, például a Microsoft silverline beépülő videólejátszóját és még pár ilyen nem standardizált nyomorult dolgot. De összességében az internet 99%-a működik rajta.
Én az enyémet egy vezeték nélküli bill + touchpad kombóval használom.
Ez szerepel a termék hivatalos leírásában:
Smart TV: alkalmazások, Internet böngésző,
A böngésző pont azt jelenti, aminek látszik - egy normál böngészőt.
Ami böngészőből elérhető, azt nagy valószínűséggel eléred is. A YouTube, FB azért különleges, mert van hozzá a TV-re optimalizált alkalmazás, nem kell a böngészőből használnod ezeket.
Ha wifivel akarod használni, csak óvatosan. Én megszívtam vele, csak a saját Hyundai USB-s dongle-t ismeri fel, de azt (még?) nem lehet kapni Magyarországon.
Van rajta Google és pl mobilon tableten keresztül párosítva a YouTube videókat is megjeleníti stb, szép képe van elfogadható hanggal a "nagy" márkákhoz és az árához képest egyaránt.
/Kábelről megy a net mivel (állítólag) csak saját wifi sticket fogad el mást nem ismer fel...így az még nincsen mivel még nem is nagyon kapható/
--39285 tip 39coll
Nem válaazolnék, hanem kérdeznék, mert ilyen TV-t vennék.
De sajnos se az Interneten nem találok leírtást, se az eladók nem tudnak segíteni-
A TV-ről láttam egy rövidke videót és azon ismertem fel, hogy bizony Android lehet rajta. Ha igen, akkor lenne pár kérdés:
- Melyik verzió?
- A proci MIPS vagy ARM alapú? (Ez azért fontos, mert az Androidos appok nagy része ARM-ra készül, MIPS-re alig van valami.)
- Esetleg van-e több adat? RAM/Flash mérete, CPU típusa esetleg magok száma/órajel?
- Ha esetleg az Antutu Benchmark futtatható rajta, a teszt pontszáma.
- Google Play (volt Market) telepíthető-e?
Mert nem venném meg blintre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!