Miért nem megy az Adobe Flash Player?
Figyelt kérdés
Ma frissítettem az Adobe Flash Playert (azt hiszem 11.9 van most) és egyáltalán nem tölt be semmilyen flash tartalmat.
Chrome-ot használok.
Többször is próbáltam már újratelepíteni az Adobe-ot, de nem akar működni.
Mi lehet a baj? Mit tegyek?
2013. nov. 2. 12:15
1/3 anonim válasza:
Hát pedig akkor az sikertelen telepítés.Töltsd le és manuálisan telepítsd fel.Előtte pedig töröld a régit.Bezárt böngészőnél kell telepíteni.Ezt azért mondom mert ha bezárod feladatkezelőben nézd meg futkározik-e még.Mert lehet hogy futva marad és azért nem sikerül maradéktalanul hibátlanul az instalállás.
2/3 A kérdező kommentje:
Így csináltam pontosan, ahogy mondtad.
Feladatkezelővel is megnéztem, hogy nem fut-e a böngésző, de mégsem működik.
2013. nov. 2. 12:48
3/3 anonim válasza:
Akkor nézd meg az Internet Explorert vagy ha van más böngésző. Hogy ott lejátssza a flash videót.Lehet hogy csak a krómot kerülte el a telepítés.És akkor lehet tovább lépni.Vagy esetleg nem a megfelelő instalt töltötted le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!