Azokat kérdezem, akiknek van laptopja: ti honnan vettétek?
Figyelt kérdés
Euronics, Tesco, T-Mobile, Media Markt vagy valami más helyről?2013. nov. 2. 10:11
1/8 anonim válasza:
Na ezek egyikéből se szabad. Én 220V , Ipon, Imperium. Itt ki lehet fogni jó áron.
2/8 anonim válasza:
Én anno Notebook Store-ból vettem egy renew Business kategóriás gépet normál árnál jelentősen olcsóbban. Persze ez csak akkor opció, ha nem bánod, hogy esetleg egzotikus a billentyűzet kiosztása (ha vakon gépelsz, nem jelent problémát).
4/8 anonim válasza:
Laptopsystem.hu, megbízható használt üzleti gépeket árulnak.
A fenti boltok egyikéből sem szabad venni, mivel nem megbízhatóak és a választékuk is nagyon kicsi
6/8 anonim válasza:
Nagyon korrekt oldal mindig megkaptam amire számítottam és ez aztaligépnél is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!