Hogy tudok Acer n30-assal bluetooth-al a PC-m netére kapcsolódni?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy az Acer n30-as Pocket PC-mel hogy tudnék bluetooth-on keresztül az asztali PC-m netére rákapcsolódni. Nem újonnan van a kütyü, szóval használati útmutató nincs hozzá és tök angol az egész, az én nyelvtudásom meg ilyen számtek téren elég gyér. Már két napja gyötrődünk hogy hogy lehetne megoldani, de nem jutunk sehova. Szóval ha valaki rendelkezik szintén ilyen kütyüvel és ért is a témához, annak nagyon megköszönném ha lépésről lépésre leírná hogy mit is kellene csinálni!2009. nov. 15. 08:10
1/4 anonim válasza:
Egyszerűbb ha veszel egy USB kábelt (500-1000 Ft), a PC-re feltelepíted az ActiveSync-et, összedugod és kész.
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet egyszerübb lenne, csak azért érdekelne a bluetooth-os megoldás, mert nem akarok kábelhez kötött lenni.
2009. nov. 15. 08:30
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Google-t már néztem, azért írtam ide mert nem találtam semmi használhatót, meg a legtöbb oldal az angol, amiböl felét nem értem meg hogy mit hogy kell csinálni.
2009. nov. 15. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!