Argo98 kérdése:

Samung vs. Asus?

Figyelt kérdés
Most van egy Asus asztali gépem ,viszont az új iskolámban is hamarosan , szükségem lesz egy gépre , így jobbnak látom , ha veszek egy Laptop-ot és meg van oldva a probléma . Viszont nem tudom eldönteni hogy Samsung vagy Asus modellt válasszak .Nem vagyok valami szakértő ez ügyben . Ezért szerintetek a kettő közül melyik legyen a befutó ??... Ezek a feltételek alapján ( tartós Proci. , Min. 2GB alap memória + min. ugyanennyi bővíthetőség . Megússzam 150.000ft alatt .15,6 vagy több hüvelykes legyen a kijelző , tartós legyen , [ tehát ne mondja fel a szolgálatot 2 hét után ] ,átlagos merevlemez , Webkamera : úgy 0.2 Mpx felett , úgy min . 5-6 akkumulátor cella . Lehetőleg : Fekete / Fehér . ) Vajon az Asus vagy a Samsung Laptop modellek a jobbak , ezek a feltételek alapján . És pontosabban , melyik ez a modell . Előre köszönök minden választ .

2013. nov. 1. 13:55
 1/9 anonim válasza:
szerintem az asus. nekem is az van és még nincs vele gond.
2013. nov. 1. 13:56
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :)
2013. nov. 1. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Kizárólag Asus-t vagy Dell-t vegyél. Gondolom, amiket leírtál egy 100 ezer körüli gép is elég lenne azok alapján, de 150 ezerért nyilván jobbat kapsz.
2013. nov. 1. 14:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Tudom most elég , hülyének fogok tűnni viszont , megmondanátok , van e külömbség a Notebook vagy a Laptop között ... Vagy mind a 2 ugyan az ?? Tudom most kiröhögsz magadban , hogy " ezt a ****t , ha még ezt sem tudja " De még nem volt dolgom Laptopokkal , és az ismerőseim közül is mindenkinek gépje van ..
2013. nov. 1. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:

A notebook és a laptop egymás szinonimái. :)

A netbook pl. már más tészta, kisebb méretű és teljesítményű egy notebooknál. Lassan a komolyabb okostelefonok olyan erősek már, hogy egy netbook szintjére is felérnek pl.

A kérdésedre visszatérve, ez egy jó kis gép lehet szerintem:

[link]

2013. nov. 1. 14:09
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi 5-ös , igen ez elég jó , de sajnos még várhatok rá nov. 12 -ig :( , azért köszi mindenkinek aki eddig válaszlt , és várom a további infókat .. eddig

Samsung 0

Asus 3

:)

2013. nov. 1. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok.

Ha esetleg megnézed, vannak jó Dell-ek is:

[link]

[link]

2013. nov. 1. 14:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Ok köcce :)
2013. nov. 1. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is asus.
2013. nov. 1. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!