Hogyan konvertáljak VBR-t CBR-be?
Figyelt kérdés
Amit találtam programok azok nem működnek, azaz nem indulnak el a gépen vagy fizetősek és lefagynak. Ja még az is fontos lenne, hogy honnan tudhatom meg, hogy melyik MP VBR-es? (WinAmp kilőve, nekem nem mutatja)2013. okt. 30. 23:25
1/5 anonim válasza:
Nem tudom milyen winamp skint használsz, de nekem Classic skinnel mutatja, ha a kbs ugrál, akkor az variable bitrates.
2/5 anonim válasza:
3/5 TaKy99 válasza:
Bár nem tudom, miért akarod átkonvertálni.
Az MP3 egy veszteséges tömörítési eljárás, azaz a minősége nem lesz jobb!
Ha egy zene részlet VBR-ben lemegy mondjuk 96kbps-re, akkor azt hiába konvertálod át CBR 128kbps-re a program nem tudja kitalálni a hiányzó részt, azaz a felbontása 128kbps-lesz, de a a tömörítés minősége csak 96kbps-nak megfelelő marad.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Azért akarom konvertálni mert van egy pár pioneer cdj 200-asom és a vbr-es mp3-akat nem szereti :)
2013. okt. 31. 12:58
5/5 TaKy99 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!