Szeretnék most karácsonyra egy konzolt én is azon dilemmázok, mint mindenki: Xbox 360 vagy PS3?
Ha multi fontos akkor ps3 mert ingyenes...
[xboxnál azzem 1 évre 15ezer talán...]
Grafikailag megegyeznek esetleg 1 pici eltérés de nem sok [gta 5]
Ha esetleg "visszamenőleg" is akarsz játszani szal mondjuk 2008-as gamek vagy 2010-es 2011-es
Akkor boxot ajánlom mivel láthatóan jobbak voltak rá a multiplatformos gamek.. [olyan 2012 közepefele kezdtek egyre hasonlítani]
Viszont ps3nak sokkal több és jobb exkluzív játékai vannak mint a boxnak
Ha ps3mellet döntesz akkor keress a neten valahol van gta5 ös csomag 500gb 75e ért [ez megéri]
[ps3ból nem lesz elég a 12gb os]
Xbox: Jobb kontroller, van flash, fizetős live (havi 800ft)
ps3: roszabb kontroller, ingyenes psn (live) , de olyan a minősége is, blue ray,
szerintem egy rgh-s xbox, mert ha belegondolsz 5 játék alaphangon 55000ft
4# jah ps3on annyira rosszabb a kontroller hogy szétvágta a kezem csoda hogy még tudom mozgatni -_-
És ps3ra is van flash micsoda hír mi?:D
4#
+ Elmondom neked hogy te fizetsz érte (nem havi 800ft-t hanem egyszerre 15ezret...) azt hiszed hogy jobb pedig nem...
Chat funckió lehet jobb de b@@zd ha játszol ne pofázz...
A kérdést szerintem fölösleges volt felraknod, egyrész mert 100 ilyen kérdés van GYK-n másrészt mert már megint veszekedés fog kitörni/tört ki (az utolsó már el is kezdte!).
Egyébként meg nem sokára kijön a ps4 aztán hali a psn fizetős lesz, tehát a ps3-on és a ps4-en is fizetni kell majd a multiért.
Sok az ilyen kérdés.
4# Hülyeség amit állítasz látszik hogy box fan vagy.
1.PS3-nál is van flash.
2.A Joy kérdés relatív:XBOX fanok értsétek meg nekem jobban tetszik a PS3 kontrollere.De ha nem tetszik vehetsz DS4-et.
3.PSN nem szar lehet nem olyan mint a live de sok ember elégedett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!