Milyen kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
kb 50000-ért,min.10colos legyen és elől hátúl kamera.

2013. okt. 29. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Tablet, széklet, notebook, netbook, digitális rajztábla vagy valami más kell? Elfelejtetted odaírni, így nem tudok segíteni.
2013. okt. 29. 22:18
 2/6 anonim válasza:
Ha odaírta volna akkor olyan nagy galiba lett volna belőle... nemrég válaszoltam egy ilyen kérdésre mert egymást piszkálták azzal hogy kinek mennyire tellik. Am' szentem egy hiper szuper jó mobilt!
2013. okt. 30. 12:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Bocsi azt akartam kérdezni hogy:

Milyen tabletet kérjek karácsonyra?

2013. okt. 30. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Tableteken nem mindig van kamera, ha van is, akkor se valami jó minőségű. Viszont nagyobb baj az, hogy ennyiért csak gagyi, kínai fost lehet venni, ami tíz colos. Linkelek párat, de drágábbak lesznek, mint 50000: [link] [link] bár nem vagyok samsungos, de ez a legolcsóbb használható tíz colos. Viszont hét colosból van nagyon jó: [link] ha mindenáron 10 colos kell szigorúan 50 körül: [link] nem ajánlom a wayteq-et (és igazából a samsungot se), de ez a legkorrektebb szerintem ennyiért.
2013. okt. 30. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos választ!!

Nem 50 000 a max de attól 10-20e eltőbb ne legyen.

2013. okt. 30. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor [link] vagy [link]
2013. okt. 30. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!