Samsung S22C150N Monitorról mik a vélemények?
Figyelt kérdés
Elsősorban számítógépes játékokkal fogok játszani, meg néha napján filmet nézni rajta.
Full HD-s 16:9-es képaránnyal, 21,5" átmérővel, 5ms-os válaszidővel, nem mellesleg LED-es szóval kicsi fogyasztásával és a kedvező árral nekem ez megfelelne, a kérdés hogy mennyire megbízható/minőségi monitor ez.
Tapasztalatok egyéb vélemények róla?
2013. okt. 29. 12:51
1/1 anonim válasza:
Háát, nem tudom, hogy aktuális-e még a kérdésed 2 hónap után, de én pont most találkoztam egy ilyen monitorral. Sajnos a 90/65°-os betekintési szög elég kicsi. Nekem egy 19"-os Samsung SyncMaster S19B300-am van, amit még a géphez kaptam csomagban, amikor megvettem, ennek 170/160°-os betekintési szöge van, ehhez hasonlítva hatalmas csalódás volt az S22C150N. Már eleve észre lehet venni egy kis eltérést alul és fölül a színekben, fényességben, stb. Állítgattam órákig ide-oda minden félével, saját progijával, windowsos varázslóval, a saját menüjével, előre-hátra döntögettem, később már egyéb csodaprogramokat is kipróbáltam, stb, de mindig az volt, hogy egy pozícióhoz faján belőttem, aztán 5cm-t arrébb mozdultam vagy kicsit hátrébb dőltem és megint elmentek a színek. Egy idő után megszokható lenne, de a sötét színeknél (ami filmben és játékban azért elég gyakran előfordul) elég zavaró tud lenni, hogy csak egy fényes elmosódott valamit látsz, ha nem pont jó pozícióból nézed. Nem tudom, lehet, hogy csak nekem volt ez ennyire feltűnő a nagy betekintési szögű monitor után, de én meguntam, hogy nekem kell alkalmazkodnom a monitorhoz és egy pózban megmerevedve végigülni egy filmet, visszaraktam a 19"-ost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!