Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS2-ön hogyan lehet elérni,...

PS2-ön hogyan lehet elérni, hogy az írót lemezt elvigye chip nélkül?

Figyelt kérdés
Hallottam olyan programról/fájlról amit a memória kártyára (PS2-esre) raknak rá. Ha valaki tudja a program nevét az írja le. Pendriveről működik amúgy?
2009. nov. 14. 09:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
chippeltetni kell, ez a memóriakártyás hülyeség... egy memóriakártya 8megás, hogy férne rá egy játék?
2009. nov. 14. 09:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség hallottam róla,ha kicsit jobban rákeresel lessz 1 csávó aki 900forintért megcsinálja.
2009. nov. 14. 10:22
 3/14 anonim válasza:
100%
Hallottam valamilyen softmod-ról, ha ez van akkor nem kell chippeltetni a PS2-t
2009. nov. 14. 18:51
 4/14 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak írom, hogy nem a memória kártyára akarom rárakni a játékot. Még jó hogy nem férne rá. A programot akarom a memória kártyára amivel az írott játékot is beolvassa.
2009. nov. 15. 08:26
 5/14 A kérdező kommentje:
De szerintem maradok a chip mellet, csak félek hogy tönkre teszi a gépemet:/
2009. nov. 15. 08:27
 6/14 anonim ***** válasza:
A chip nem teszi tonkre a gepet, ez egy teljesen hulye remmese. Csak jo helre vidd, es utana 4x sebesseggel ird ki a cuccokat verbatim vagy tdk lemezre es nem lesz gond. Amugy meg amit keresel, azt ugy hivjak "usbadvance" es egy kalap kaki, mivel a ps2 csak usb1-es sebesseggel olvas (500-700 kbyte/sec sokkal lassabb mint a dvd), es a jatekok csak kb. 50-66%-a kompatibilis ezzel a hulyeseggel. Sokkal jobban jarnal a "HDloader" nevu csodaval, ami ata-s winchesterrol viszi a temat, kb. 99%-ban kompatibilis mindennel, de vagy regi vastag gep (SCPH-50000 vagy ez alatt) + network adapter es 3,5"-es ata winyo, vagy SCPH7000x-es lapos gep kell hozza + egy jo kezu srac, aki bele tudja forrasztani neked a szukseges kb. 30 kivezetest egy ata csatlakozohoz az alaplapjara... Remelem ez kimerito valasz volt :)
2009. nov. 16. 12:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Jah bocs, a masik cucc, amit memoriakartyara szoktak ratenni az okosok, az pedig szinten ingyenes, "free mcboot a neve" - benne van hogy free, de mivel kell hozza egy masik tort gep (ez a legegyszerubb modja, tudom hogy van mas is) hogy felrakd egy mem. kartyara ezert nem tudod onmagadnak megcsinalni egyedul. Utana a letoltott iso-kat egy esr patcher nevu okossaggal meg kell patchelni, es ezutan kiirni, es a free mcboot menujebol indithatod is. Ennyi. Mivel minden iso-t patchelgetni kell - szerintem rosszabb megoldas mint barmi mas, de legalabba a gepdbe nem kell belenyulni. Ja scph-90004 8b/c/d? vagy e folotti verzioknal jelenleg nem mukodik... evvan.
2009. nov. 16. 12:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen jól leírtad. Akkor inkább chipeltessem? Az egyszerűbb igaz? Abba csak berakom a játékot és megy is igaz?
2009. nov. 19. 14:36
 9/14 anonim válasza:
100%
Csak szeretném közölni: Ez a SOFT MOD igenis létezik és én ezzel használom a ps-em. nagyon jó azt leszámitva h peccselni kell a játékokat de ez egyszerű dolog szal nem vészes. Jobb mint a se a csippelés, se a soft mod nem rontja el a ps-t. Csak az b_ssza el h ha már ki van csippelve akk agyonjáccák szal ebből jön a tévhit. röviden ennyi.
2010. jan. 11. 20:01
 10/14 anonim válasza:
JAH ÉS OLCSÓBB IS! BOCS AZ ELŐBBI HELYESÍRÁSI HIBÁÉRT.
2010. jan. 11. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!