Keverőpult összekötése számítógéppel? (Többi lent)
Van egy Omnitronic PM 640 Pro Mixer-em amit a számítógépemre akarok kötni.
A gépemen van egy alaplapi 5.1-es hangkártya, és Realtek HD Audio driver van hozzá.
Szeretném a Native Instruments Traktor-t használni mint keverőprogram, és nagyjából az lenne a kérdésem hogy vagy a hangkártya driverében vagy a traktorban hogy tudom beállítani hogy használhassam hozzá akeverőt.
Nem lényeges de jobb ha tudod:
Eddig laptopon virtual dj-t használtam és egy 2.1-es külső hangkártyát, így tudtam használni a keverőt ami négy csatornás de én abból csak kettőt használtam, nem is akarok négyet.
A traktor beállításaiban tudod szét venni a kártyát. Output routing azt hiszem.
De én javasolnék egy jó hangkártya vásárlást. Pl audio 2 dj, mya 44 usb, reloop play
Köszönöm a választ!
De az a helyzet hogy én csak itthon használom magam szórakoztatására, a mixeim nem kerülnek felvételre. Mikor zene hallgathatnékom van akkor elkezdek mixelni és emiatt sem akarok venni semmit.
Traktorba meg nem tudom beállítani az output routing-ba a dolgokat mert hiába dugom be mindkét ACR-Jack kábelt olyan mintha mindkettőt egynek érzékelné, így nem tudom két külön csatornára bontani.
megnézem ma Neked.
Akkor viszont neked traktor pro 3 kell.
És a sima sztereo kártyát kell két felé venned, mégpedig úgy hogy a jobb oldal lesz az egyes cseti, bal oldal a kettes.
Így sajnos monoban fogod hallani. Illetve a kábelt kell szétosztanod.
Traktor dj studio.
a Traktor pro time code, és kontrollerhez lett írva.
Dj studio pedig sima kártyákhoz jó.
Írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!