Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki jártas a Yamaha RX-V...

Tamba kérdése:

Valaki jártas a Yamaha RX-V 361 szoftverfrissítésében?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 13:17
 1/1 A kérdező kommentje:

Üdv Mindenkinek!

Yamaha RX-V361 erősítőmnek van 1 apró problémája miszerint Dolby Digital film nézése közben a frontokon apró pattogó hang hallatszik.Nézelődtem külföldi fórumokon(persze ahogyan a fordító összevissza zagyvaságából kikövetkeztettem) és igen ez egy gyári hiba amit a Yamaha is elismert. Pár éve ezért a Yamaha egy szoftverfrissítést adott ki ami megszünteti ezt a problémát.A fórumozók szerint tökéletesen meg is szünteti a problémát.Meg is szereztem mind a leirást,mind a firmware-t csak,hát angol ami ugye nekem kinai! Kérném a segítségeteket,hogy ha már valaki csinált ilyet vagy tudja hogyan kell legyenszives megosztani! Előre is köszönöm sziasztok!

2013. okt. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!