Mik az iPod Touch előnyei és hátrányai?
Van egy kis spórolt pénzem a másik felét pedig a szüleim fizetnék. Nem akarom olyanra költeni a saját és szüleim pénzét, amit lehet, hogy később megbánnák.
Azt hallottam, hogy a 3. generációs iPod Touch e legjobb.
hátránya: drága.
nekem iPhone -m van ;)
Nekem touchom van.2.Generáciős.8 gigás.Sajnos problémák vannak vele.Nehéz volt szinkronizálni az új gépemmel,de ez a legkisebb baj volt vele.A WiFi így 1 év használat után elvesztette a hatótávját,vagy nem tudom,mert pár hónapja a saját szobámban nem tok kapcsolódni a nagyszobai routerbe vagy mi az.Előtte még a konyhából is tudtam,mostmár csak a nagyszobában találja meg.2x ejtettem le és sajnos egy kis karc lett a képernyőn(nem repedés,hanem egy kis karc) és azóta már sajnos nem érzékeli a mentén az érintést.Ja és az elforgatás-szenzor teljesen elromlott.
Hibalista:
-Akkumulátor hamar lemerült(3k volt bele az új)
-Elhagytam a töltőt és valami univerzális töltő leégette a csatlakozót :-(.Nem emlékszem mennyi volt a csere,mert ajándékba vettünk Shuffle-t húgomnak,amikor kihoztuk a szevízből,a blokkot pedig nem találom.
A többit leírtam.Ennek ellenére MEGVENNÉM újra,de az biztos hogy jobban vigyáznék rá.Viszont szeretném eladni ennek ellenére.Viszont maradnék az Applenél és vennék egy 120Gigás Classicot.
Utánanéztem neten és azt is olvastam, hogy nem támogatja a flash playert meg a Java-t sem. Így lehet msn-t és skype-ot használni?
Halottam jailbreaker-ről ami engedi formázni az iPod-omat. De ez viszont garanciavesztéssel járhat. :S
De ha esetleg feltörném, akkor tudnék msn-ezni?
Az MSN/Skype dolgot feltörés nélkül is megtudod majd oldani.
Két jóféle magyar oldal a témával kapcsolatban:
szifon.com
itouch.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!