Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mik az iPod Touch előnyei és...

Mik az iPod Touch előnyei és hátrányai?

Figyelt kérdés

Van egy kis spórolt pénzem a másik felét pedig a szüleim fizetnék. Nem akarom olyanra költeni a saját és szüleim pénzét, amit lehet, hogy később megbánnák.

Azt hallottam, hogy a 3. generációs iPod Touch e legjobb.

2009. nov. 13. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

hátránya: drága.

nekem iPhone -m van ;)

2009. nov. 13. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem touchom van.2.Generáciős.8 gigás.Sajnos problémák vannak vele.Nehéz volt szinkronizálni az új gépemmel,de ez a legkisebb baj volt vele.A WiFi így 1 év használat után elvesztette a hatótávját,vagy nem tudom,mert pár hónapja a saját szobámban nem tok kapcsolódni a nagyszobai routerbe vagy mi az.Előtte még a konyhából is tudtam,mostmár csak a nagyszobában találja meg.2x ejtettem le és sajnos egy kis karc lett a képernyőn(nem repedés,hanem egy kis karc) és azóta már sajnos nem érzékeli a mentén az érintést.Ja és az elforgatás-szenzor teljesen elromlott.

Hibalista:

-Akkumulátor hamar lemerült(3k volt bele az új)

-Elhagytam a töltőt és valami univerzális töltő leégette a csatlakozót :-(.Nem emlékszem mennyi volt a csere,mert ajándékba vettünk Shuffle-t húgomnak,amikor kihoztuk a szevízből,a blokkot pedig nem találom.

A többit leírtam.Ennek ellenére MEGVENNÉM újra,de az biztos hogy jobban vigyáznék rá.Viszont szeretném eladni ennek ellenére.Viszont maradnék az Applenél és vennék egy 120Gigás Classicot.

2009. nov. 13. 16:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Utánanéztem neten és azt is olvastam, hogy nem támogatja a flash playert meg a Java-t sem. Így lehet msn-t és skype-ot használni?

Halottam jailbreaker-ről ami engedi formázni az iPod-omat. De ez viszont garanciavesztéssel járhat. :S

De ha esetleg feltörném, akkor tudnék msn-ezni?

2009. nov. 13. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az MSN/Skype dolgot feltörés nélkül is megtudod majd oldani.

Két jóféle magyar oldal a témával kapcsolatban:

szifon.com

itouch.hu

2009. nov. 13. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én bátran ajánlom az ipod touch-ot. Nekem sajnos ellopták:(. Nekem nagyon bírta a strapát és zene számokat nagy szép minőségben játsza le.Wifijével se volt gond meg az aksijával se én bátran ajánlom csak pozitív dolgokat tudok róla mondani:)
2009. nov. 14. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!