Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Video összekötése lcd-tv-vel,...

Video összekötése lcd-tv-vel, segítene valaki?

Figyelt kérdés
A régi tévém lecseréltük és egyszerűen képtelen vagyok összekötni a videot az új tv-vel. Hang van, kép nincs. Ráadásul bejön a szokásos 'kék háttér' indulás előtt, de a kép nem akar bejönni.... Scartot bedugtam a videoba-tvbe. Van egy kábel, nem tudom a szakszerű nevét, az egyik fele tűs, a másik fele, amibe lehetne dugni ilyen tűset. (remélem érthető, nem tudom a kábel nevét sajnos). Na ezt a kábelt a videoba, másik fele a tv antenna bemenetelébe. ÉS NEM MŰKÖDIK!! Valaki lenne olyan kedves és tudna nekem segíteni? Nagyon meg szeretnék nézni egy családi videot, de így nem fog menni :( Előre is köszönöm, ha valaki reagál és segít! L20

2013. okt. 26. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Típus, fotó, valami?
2013. okt. 26. 20:50
 2/8 A kérdező kommentje:
LG LV3799
2013. okt. 26. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
És a TV?
2013. okt. 26. 21:06
 4/8 A kérdező kommentje:
az is...
2013. okt. 26. 21:07
 5/8 anonim válasza:
100%

esetleg próbáld meg olyat, aminek mind a három végén elágazás van: piros fehér és sárga vezeték (vagyis összesen hat). 3at a videoba (piros fehér biztos, a sárga csak ha van neki hely, az azonos színű köröcskéket keresd, oda kell bedugni), és 3at a tvbe, ugyanígy

nem biztos, nálam működni szokott :)

2013. okt. 28. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:

legegyszerűbben, 21 tűs, bekötésű

EuroScart <---->EuroScart kábelt használva!

egyik végét a Videó;IN/OUT Scart aljzatába, másik végét a TV Scart aljzatába dugod, és elindítod a videólejátszást.

automatice, átfogja kapcsolni a TV-t Vidó üzemmódba.

(ha másfajta videó csatlakozókat használsz, pl. RCA... kézzel kell a TV-t a megfelelő videó-bemenetre kapcsolni! (Távir.-val, vagy a TV-n levő AV gombot használva, többször megnyomni, addig, míg a csatlakoztatott AV jel, meg nem jelenik.)

2013. okt. 28. 15:37
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi!! :)
2013. nov. 5. 00:12
 8/8 CsiRe válasza:

2020-ban olvasóknak már egy kicsit egyszerűbb a megoldás:

Videóból - SCART= 100lábú kimenet

LCD TV be - HDMI bemenet!

Üdv mindenkit CsiRe

2020. szept. 5. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!