Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki meg tudná nekem ezt...

Valaki meg tudná nekem ezt mondani hogy hol kell ezt át állítani? (XP)

Figyelt kérdés

van egy régi gépem most újra fel kellett rá telepítenem az XP-t, és teljesen át állítódtak a betű méretek,

igazából az a baj hogy ha felmegyek egy oldalra vagy legyen mondjuk simán a google kereső akkor a betűk teljesen kicsik és idiótán néznek ki csak a fő címben lévő betűket tudom állítani az alcímben lévő betűk ugyan olyan picik maradnak.

itt a gyakorin is ha olvasok egy kérdést a főcímben azt szépen mutatja , de ha rá kattintok akkor már a válaszokat ugyanolyan pici idióta betűkkel mutatja.

adom a pontot, minden segítséget meghallgatok.

hol tudnám ezt át állítani ???

.

2013. okt. 26. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:

A betűméret a felbontás és a DPI beállítás kombinációjából áll össze. Ellenőrizd, hogy megfelelő felbontást használsz-e, az alap DPI beállítás 96, ezt így tudod ellenőrizni:

[link]

Ha 120-ra állítod nagyobbak lesznek a betűk mindenhol.

2013. okt. 27. 09:53
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi, rá tettem 120-ra de ugyan ilyen maradt.

:(

ment a kéz.

2013. okt. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!