Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek az AlienWare...

Mi a véleményetek az AlienWare laptopról?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:

én úgy tartom, hogy fából vaskarika. laptop, de pont arra nem való mert kb max 2 óra alatt lemerül játék alatt. iszonyatosan hangos és nagyon meleg, de a képernyője se nagy. nehéz és vastag is.

az AW gépek persze jók, de azok asztaliak is.

2013. okt. 26. 13:10
 2/5 weapon válasza:
egy porshe is beszippant egy tank benyát egy nap alatt ha pörgeted...de mégis csak porshe, és mégis csak arra van kitalálva...aksiról játszani meg, vonaton akarsz COD-ozni?:D jók nagyon az Alienware-ek, most arról írok neked és már szinte családtag itt nálunk!;)
2014. febr. 10. 00:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Mit akarsz öcsém?:D én egy villamoson pörgettem ki a bf3-mat
2014. febr. 16. 20:39
 4/5 weapon válasza:
na látom a kérdező a legértelmesebb!nem vagyok az öcséd,ha az lennék,most a beszólás után foghatnád a heréidet!pestről-szolnokig villamossal jársz?mert kipörgetni bf3-at nem 15-20perc, meg gondolom touchpad-dal játszottál,vagy olyan eszes vagy, hogy egérrel+lapival,egy villamoson nekiálltál játszani?gratulálok!neked pont nem való egy alienware,játszál a villamos fogantyújával...
2014. márc. 1. 13:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Tudom de ezt az egészet csak viccből írtam! Bocsi ha megsértettelek
2014. márc. 11. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!