Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik külső hangkártya a...

Melyik külső hangkártya a jobb szerintetek? Roland UA-55 quad capture vagy az Apogee One?

Figyelt kérdés

Főleg ének és szöveg felvételéhez szeretnék vàsàrolni egy hangkàrtyàt ami profi bemeneti minőséget produkàl. Windowson dolgozom az Apogee ahhoz is jò az olvasottak alapjàn. Melyiket javasoljàtok és miért azt amelyiket? Dobok linkeket :

www.friendlyhouse.hu/apogee_one.html

www.rolandshop.hu/termekek/Roland_UA55_Quad_Capture

2013. okt. 25. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindkettőnél sokkal jobb a Focusrite Scarlett 8i6 ugyanannyiért.
2013. okt. 25. 07:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tévedek, úgy emlékszem az Apogee csak Mac drivert írt, driver nélkül meg generic usb audio device, tehát 48kHz 16bit.

Az én hangmérnök barátom egy Steinberg UR22-t vett otthonra, elégedett a bemenetekkel!

2013. okt. 25. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez a Steinberg nagyon jónak tűnik, nekem pl elég 2 bemenet, csak a midi miatt kellett eddig mindig a nagyobb kártyákat nézegetnem. Köszi a tippet!
2013. okt. 25. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat. első : a scarlettről jókat olvastam. gondolkodom rajta
2013. okt. 25. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!